duminică, 19 septembrie 2010

Se pot castiga bani frumosi scriind pe blogul tau

Cu BlogMoney.com poţi câştiga bani promovând produse sau servicii scriind articole despre ele pe blogul tău. Când sumele câştigate în contul virtual pe BlogMoney vor ajunge la valoarea de 200 RON, conform contractului la data de 1 a fiecari luni poţi cere transferul sumei in contul personal din bancă. 

Momentan sunt puţine campanii insă pentru cine are ochi să vadă şi să citeasca printre randuri, aici se afla adevarata oportunitate de a face bani pe net.
La ” Valori Afiliat ” observam ca primim 10 RON pentru fiecare advertiser recomandat. Haideţi să ne gândim, unde putem găsi persoane interesate să-şi facă reclamă prin intermediul articolelor scrise pe bloguri? Ştiţi un magazin online care are nevoie de mai multă prezenţă online şi in mod deosebit de o recomandare scrisă? Sunt convins ca aţi înţeles ce vreau să spun şi de ce cred că aici se află de fapt adevarata oportunitate de a face bani pe net.
Dacă vă implicaţi şi propuneţi deţinătorilor de afaceri online să-şi facă reclamă prin platforma BlogMoney castigati de 2 ori (dacă sunteţi deţinătorul unui blog)

1. Veţi avea mai multe campanii disponibile - implicit mai mulţi bani

2. Veţi câştiga bani pentru fiecare Advertiser recomandat

În plus primiţi bani pentru fiecare click facut pe bannerul afisat pe site/blog (eu fac in medie 6 lei pe zi fara sa ma agit)

Nu-i aşa că este mai simplu decât v-aţi gândit?

Ce mai aşteptaţi, daca aveti deja cont de Blogger faceţi-vă unul de afiliat şi recomandaţi potenţialilor advertiseri să-şi facă reclama prin BlogMoney. Toata lumea are de castigat !

2 comentarii:

Zona Blog Money

Castiga bani usor