sâmbătă, 18 septembrie 2010

Un site care are grijă de copiii noştri

      E bine să ştim ce fac puştii noştri la computer în timp ce noi nu suntem lângă ei. strengari.ro este site-ul care are grijă de copii noştri atunci când noi suntem ocupaţi. Îi distrează cu jocuri, filme, poveşti, ghicitori şi alte minunăţii educative.
     Îi învaţă prin joc şi e de folos pentru ştrengarii care merg la şcoală sau la grădiniţă  Are şi un dicţionar, articole pentru şcoală şi grădiniţă...
Tot felul de informaţii folositoare atât copiilor cât şi părinţilor.
     Partea bună este că părinţii pot seta timpul de joacă al copiilor la computer. Şi în plus sunt informaţi despre activitatea copiilor lor la calculator în timp ce aceştia erau pe site-ul strengari.ro . Informaţiile de pe acest site sunt atent selectate pentru ca micii strengari să fie în deplină siguranţă cât timp sunt la calculator nesupravegheati.
     Părinţii mai pot opta şi pentru dezactivarea anumitor secţiuni din contul copilului.
     Eu am găsit un mare ajutor în strengari.ro şi o siguranţă mai bună pentru puştiul meu. Acum nu mai caută jocuri la întîmplare pe internet pentru că le are pe cele mai atrăgătoare la Strengari.
     Şi forumul pentru părinţi mi se pare o idee bună. Copiii nu au acces la el, iar noi putem discuta despre ceea ce ne interesează nestingheriţi de ochişori curioşi.
     Pagina de activităţi m-a bucurat pentru că vine cu idei de lucru manual şi de jocuri care se pot realiza în aer liber, nu doar la calculator.
     Cum procedezi ca să te bucuri alături de copilul tău de toate astea?
E simplu: Te înscrii pe site-ul http://www.strengari.ro/, creezi un cont copilului tău şi ... asta e tot.
     Mai sunt o mulţime de lucruri pe care vă las să le descoperiţi singuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zona Blog Money

Castiga bani usor